A B-SWOT analízis egy gyors és egyszerű szűrőprogram, melyet elvégezve komplex képet kaphatunk páciensünk hiányosságairól, aszimmetriáiról, rosszul rögzült mozgásmintáiról, kialakult kompenzációiról, melyek egy későbbi sérülés kockázatát hordozzák magukban.

Gerincproblémák speciális vizsgálati és kezelési rendszere.

 

A kineziotape felhelyezése egy olyan speciális ragasztási technikát foglal magába, ami által gyors, fájdalommentes, illetve hatékony segítséget tudunk nyújtani ficamok, húzódások, sportsérülések, gerinc- és végtagfájdalmak, valamint mozgásszervi műtétek után.

Mind a gyermekkori, mind a felnőttkori rosszul beidegződött és rögzült testtartás korrekcióját elsősorban izomerősítő és mobilizáló gyakorlatokkal érjük el.

 

A traumatológiai vagy ortopédiai sérülés, műtét után különböző technikák (terrier, kineziotape, fascialazítás) alkalmazásával segítjük a sérült terület gyorsabb és rendben lezajló gyógyulását, legyen szó kicsikről vagy nagyokról.

Edzés előtt ajánljuk, 15 perces, dinamikus, erőteljesebb masszázs.

 

A flossing egy komplex fizioterápiás eljárás, amelynek része a flossszalaggal végzett kompressziós terápia, illetve a flosstréning.

 

Főként sportolóknak ajánljuk.

 

Mozgásszervi megbetegedéseknél, műtétek utáni rehabilitációként vagy megelőzésként alkalmazzuk.