A B-SWOT analízis egy gyors és egyszerű szűrőprogram, melyet elvégezve komplex képet kaphatunk páciensünk hiányosságairól, aszimmetriáiról, rosszul rögzült mozgásmintáiról, kialakult kompenzációiról, melyek egy későbbi sérülés kockázatát hordozzák magukban.

A Terrier módszer alkalmazása során az érintett ízületeket és a körülöttük lévő lágyrészeket (izom, ideg, ín, tok- és szalagrendszer) lazított helyzetben mozgatjuk át.

 

A kineziotape felhelyezése egy olyan speciális ragasztási technikát foglal magába, ami által gyors, fájdalommentes, illetve hatékony segítséget tudunk nyújtani ficamok, húzódások, sportsérülések, gerinc- és végtagfájdalmak, valamint mozgásszervi műtétek után.

Mind a gyermekkori, mind a felnőttkori rosszul beidegződött és rögzült testtartás korrekcióját elsősorban izomerősítő és mobilizáló gyakorlatokkal érjük el.

 

A traumatológiai vagy ortopédiai sérülés, műtét után különböző technikák (terrier, kineziotape, fascialazítás) alkalmazásával segítjük a sérült terület gyorsabb és rendben lezajló gyógyulását, legyen szó kicsikről vagy nagyokról.

Kézzel végzett ízületi korrekciós technika.

 

 

Gerincproblémák speciális vizsgálati és kezelési rendszere.

 

A flossing egy komplex fizioterápiás eljárás, amelynek része a flossszalaggal végzett kompressziós terápia, illetve a flosstréning.

 

Mozgásszervi megbetegedéseknél, műtétek utáni rehabilitációként vagy megelőzésként alkalmazzuk.

 

Főként sportolóknak ajánljuk.

 

Edzés előtt ajánljuk, 15 perces, dinamikus, erőteljesebb masszázs.