A Sport & Balance rehabilitációs és terápiás központ Győrben az Olimpiai Sportparkban várja mind az amatőr és profi sportolókat, sportsérülésekkel küzdőket, mind az egészségükért, az életminőségük javításáért tenni akaró embereket. A sérülést követő rehabilitációs tevékenység mellett egyéni képességfejlesztés, sportág specifikus tehetséggondozás és egészségfejlesztés szerepelnek a szolgáltatásaink körében, melyek a személyi edzés – gyógytorna – gyógymasszázs területek együttműködésével segítik a fejlődést, felépülést. 

 

Takács Kincső – Győri Vízisport Egyesület - kenu

November óta edzünk a Sport & Balance termében. Mindig jó érzés ide jönni, változatossá teszi az edzésmunkánkat. Jó kiszakadni a saját környezetünkből, új lendületet ad, ha itt készülhetünk a versenyekre. A terem jól felszerelt, minőségi gépeivel és szakképzett edzőivel gyorsabban telik a kemény munka. Nagy motiváció számunkra, hogy ekkora plusszot jelent az itt elvégzett munka. Legyen szó állóképesség, gyors erő vagy max erő fejlesztésről a terem minden lehetőséget meg ad számunkra.

Balla Virág – Győri Vízisport Egyesület - kenu

Azért szeretek a Sport & Balance-ba járni, mert nagyon kedvesek, udvariasak és mosolygós emberek között edzhetek nap mint nap.

Nagyon hasznosnak érzem a sportág specifikus felkészülésünket, amivel rengeteget fejlődtem.

Nahaj László – AGROFEED ETO-SZESE - kézilabda​

Kézilabda kapusként speciális gyorsaság és erőfejlesztésre volt szükségem, a Sport & Balance-ban töltött időm nem volt felesleges, hiszen látványosan javult is a teljesítményem. A személyi edzéseket csak ajánlani tudom mindenkinek, bármilyen sportot is űzzön, hozzáértő kezekben van. Amikor az időm engedi bejelentkezem egy személyi edzésre, nem csak a kiváló szakemberek és a korszerű gépekkel felszerelt terem, hanem a jó hangulat miatt is.

 

Sokoray Ádám – AGROFEED ETO-SZESE - kézilabda
Sportolóként rendkívül fontos számomra, hogy minden porcikám készen álljon a soron következő megmérettetésre. A Sport & Balance-hoz is ezért fordultam segítségért, derékfájdalmamra azonnali segítséget kaptam masszázs és fizioterápia formájában. Speciális kérésemet is teljesíteni tudták, ugyanis azonnali segítségre volt szükségem, hívásomat követően már másnapra kaptam időpontot. Mindenkinek csak ajánlani tudom az általam igénybe vett kezeléseket, Nóri kezei csodát tettek a derekammal.